O proizvodima

IZRADA
S obzirom da svijeće ukrašavamo individualnim motivima, kod nas ne postoji skladište niti masovna proizvodnja. Svaka se svijeća izrađuje prema Vašim željama i zamislima. Zbog toga su na modelima moguće izmjene (boje, kombinacije motiva, rad prema predlošku) a Vi dobivate svijeću koja potpuno odgovara onome što želite.
Aplikacija na svijećama su 100% ručni rad. Svaki se detalj pažljivo izrezuje ili modelira iz voštanih ploča, traka odnosno izlijeva u kalupe pa su gotovi motivi zaista posebni i svaki jedinstven !

DIMENZIJE
Standardne krsne svijeće su dimenzija 6*21cm i 5*31cm.
Svijeće za vjenčanja, sprovode, jubilarne i ostale svijeće mogu biti raznih nijansi i dimenzija, s obzirom da se svaki motiv može prilagoditi dimenziji svijeće.
Uz svaki motiv moguće je naručiti i odgovarajuću malu svijeću (zahvale kumovima i gostima ili ukrasi za stolove) – pitajte nas !

ISPISIVANJE TEKSTOVA
Prema Vašoj želji na svijeću ćemo ispisati ime, datum ili drugi podatak. Pritom možete birati između različitih stilova pisanja – 1. voštanim trakama 2. tekućim voskom 3. naljepnicama u zlatnoj i srebrnoj boji. Ispis navedenih podataka uključen je u cijenu. Veći tekstovi, molitve, stihovi se naplaćuju po važećem cjeniku.

KVALITETA
Svijeće koje koristimo proizvod su renomiranog i iskusnog hrvatskog proizvođača, u suradnji s kojim smo postavili nove standarde u pogledu dimenzija krsnih svijeća i posebno po pitanju kvalitete !  Svijeće prilikom sagorijevanja ne dime i ravnomjerno se tope a što je najvažnije, neće vam se dogoditi da se deformiraju, savinu ili puknu, pa ćete kupnjom naše svijeće imati trajnu uspomenu.. Motivi su 100% voštani i tope se zajedno sa svijećom.

PAKIRANJE
Krsne svijeće dolaze pakirane u zatvorenoj, bijeloj kartonskoj kutiji koja ima ležište za svijeću te je stoga najbolje rješenje za transport i čuvanje. Krsne svijeće ne isporučujemo bez kutije.

ROK ISPORUKE
Naručene svijeće se u pravilu isporučuju u roku od najmanje 7 radnih dana, odnosno prema informaciji o roku isporuke koju ćete dobiti prilikom narudžbe.
U visokoj sezoni (od Uskrsa do srpnja te u rujnu i listopadu) preporučamo da naručite puno ranije jer se rok isporuke može produžiti i na 2-3 tjedna.

PREUZIMANJE / DOSTAVA NA ADRESU
Naručeno možete preuzeti u našoj radionici na adresi Klanjčić 40, Zagreb uz prethodnu najavu.
Izvan Zagreba šaljemo putem Overseas expressa ili GLS službe u sva mjesta u RH uz zaračunavanje dodatka za dostavu.

POPRAVCI
Nastojimo svaku narudžbu odraditi na Vaše zadovoljstvo a ako se ipak kojim slučajem dogodi da nešto nije ispalo prema očekivanjima, rado ćemo napraviti korekciju.Moguće su također restauracije aplikacija.

ODGOVORNOST  - VAŽNO!
Voštane aplikacije na svijećama izrađene su ručno, dekorativnim voskom, koji je osjetljiv na niske i visoke temperature te na mehanički pritisak. Ne ostavljajte svijeće na velikim vrućinama, u parkiranom autu, na sunčanom mjestu, hladnjaku ili sl. i ne stiskajte rukama po aplikacijama. Za deformacije nastale uslijed neprimjerenog rukovanja ne odgovaramo.

Imate li pitanja ili želje ? Rado ćemo Vam odgovoriti – javite nam se !